Jag behöver färga håretDet fick bli en tumblr-bild eftersom att jag sitter vid min systers dator.
MHMMMMMM. Skola idag. Jag och Felicia tog i hand att vi ska gå på ALLA lektioner den här veckan. Asbra. Har minst en lektion frånvaro varje vecka, det ser inte fint ut. Ble. Men ja nu ska jag gå varje dag hur dåligt jag än mår.
SKRIDSKOR PÅ FREDAG.

SAKER SOM KOMMER FÅ VECKAN ATT FUNKA
♥ House-premiär imorgon
♥ Scones och te
♥ Dans på onsdag och torsdag
♥ Lisa är tillbaka i skolan så jag kommer ha datorgrafik (♥♥♥)

Chocolate

O K E J.
Jag ska slå mitt rekord i att inte äta choklad. Ohoho det är så SJUKT SVÅRT. Till och med när jag hade godisförbud i ett helt år så var jag tvungen att äta choklad. UGH. Mitt förra rekord var 2-3 veckor tror jag, och under den månaden jag inte åt choklad (och en hel del andra grejer också) så gick jag ner nästan 10 kilo och det är läskigt och bra och typ konstigt och ja, jätteweird.

Tänkte säga att jag varit utan choklad i en hel vecka... men sen kom jag på att jag åt två Snickers (♥♥♥) till lunch igår. Ska jag räkna de som choklad eller icke? Det är frågan.

Hm. Värt att fundera på.
Ehm, jaha det här inlägget blev ju inte särskilt intressant.


BARA SÅ NI/DU VET

MITT STATIV IS ALIVE.
Fantastiskt vad mycket en liten platt-mojeng (stavas mojeng så?) kan göra. Imorgon ska bli en bra dag, och så är det bara. Jag vet inte vad som hände (MAGIC!!!!) men jag kom plötsligt på en massa roliga grejer att göra med ett stativ JUST PRECIS när det inte gick att använda. Så hima onödigt.
Men nu mina vänner, nu blir det ändring på det.

(Pappa ska lämna in min dator till någon snubbe som ska fixa det, förhoppningsvis behöver han inte... jag så dålig på datorspråk, men... eh, a, typ... ta bort allt som är på hårddisken? RENSA HÅRDDISKEN, OMFG). Skrev jag precis en mening i parentes? Öh.

OCH EBBA, DU ÄR SKYLDIG MIG 495 KRONOR, YOU BETTER GIVE IT TO ME.
Så, nu vet alla som läser denna blogg detta. Nu komner du minsann inte undan Ebba!

Nu: Mer Little Big Planet 2. c:

WHAT TO DO

Ikväll har jag sjukt mycket att göra, så jag är tvungen att göra en lista.

1. Spela Little Big Planet 2Hejdå.

Goddag

Jag har ont i magen och det är inte roligt.
Idag var jag i alla fall i skolan (yay me!) och vi hade teori på fotolektionen. Uhm, vi gick igenom samma saker som vi redan gått igenom femhundrasjuttioelva gånger men jag antecknade flitigt (ska nämligen ha MVG i foto A) så att det såg ut som att jag verkligen ansträngde mig.

Nu ska jag ta en Ipren och hoppas på att den hjälper (hoppas på det bästa men förvänta dig det värsta).
KRAAAAAM.


MEOW.


PEPPINLÄGG #1S J U G O Å T T O N D E  A P R I L.

Jag hatar...

♥ ...när datorn har gått sönder och man orkar inte ens bry sig om att alla viktiga bilder kommer försvinna.

♥ ...när man bestämmer sig för att försöka rädda bilderna men hittar ingen sladd för att överföra dem.

♥ ...när man går och lägger sig och är skitpeppad på att göra bra ifrån sig i skolan dagen därpå och sedan ringer inte alarmet för att mobilen är avstängd (inget batteri) eller så snoozar man för länge så att man måste stressa sig till döds eller att man helt enkelt inte hör alarmet och sover vidare.

♥ ...när man har sjukt mycket grejer att säga men inte vet hur man ska formulera sig utan att man låter helt brain damaged.

♥ ...när man säger till sig själv att detta är fel med dig, och sedan har man en diskussion i huvudet med sig själv.

Corpse BrideHittade den här filmen på en hylla i min garderob. Mycket bra ställe att gömma sig på och bra underhållning en onsdagskväll innan nationella provet i Matte A.
Måste hitta på något gott att äta under provet, så är det bara. Och det får inte knapra eller plastra (eh, vara plasigt!). Hm, värt att fundera på.

Såg på Click förut idag som jag spelat in. Den är rätt förutsägbar, men rolig och slutet fick mig att gråta en skvätt. Jag gråter alltid när folk på TV gråter. Hum.
Ha det bra ikväll. ♥

Det var inte sista gångenH i t t a d e  d e n  u n d e r b a r a  b i l d e n.
Någon annan än jag som ser att papperssvalorna bildar ett öga i högerkanten av bilden?

BuuÅÅÅÅÅÅHHH. SPIRITED AWAY. ♥

Fan att den är hos mamma, nu vill jag verkligenverkligen se den. :c

HOUSESäsong ett idag, plus en massa harryskuvert. ♥

Jagkommerintepånågonbrarubrik

HEJ ALLA. JAG HÅLLER PÅ ATT BLI GALEN.
Jag vet inte vad jag ska göra, this makes me crazy. Ughh.
Det är precis vad jag ABSOLUT INTE vill, och ändå är det PRECIS SOM JAG VILL HA DET. Så äckligtvidrigtfult. Någonstans vet jag att jag inte kommer att klara av någonting. Men ändå fortsätter jag, för jag bågar inget annat, jag vet inte vad jag annars ska göra.

Vaknade tio idag, inte okej. Missade engelskan (jag lovade mig själv att aldrig mer missa engelskan, fan) och min datorgrafiskslärare är inte i skolan så jag behöver inte gå dit alls. Det suger ju, faktiskt. Jag hatar att vara hemma, känner mig som en stor jävla säck med potatis utan ett liv som bara degar runt.

Känner mig helt efterbliven och omedveten om allt.  V a r f ö r  h a r  i n g e n  s a g t  n å g o t.

MMMMmmhm

abcdomo:  Hi me.
Den hårfärgen ska SÅ bli min. FATTA!

Har precis kommit hem efter en långpromenad med Ebba. Fett hälsosamma vi är. Nejmen. Ja. OK.
Skönt att röra lite på sig i alla fall. Kommer snart explodera av saker som jag vill skriva men inte tänker skriva, det har ni liksom inget med att göra. Trots att jag vill säga till någon. Eller nåt.

Nu ska jag göra te. Kram.

We'll be back shortly.B U H U U U U U.
Tumblr säger "We'll be back shortly". YEAH, SURE. ara det inte blir som föra gånger, då det var nere i tre dagar fan vad deprimerande det var. :c

Hi..Inte min.