Natti

Det är dags att sova för min del.. min plan var att gå och lägga mig supertidigt men nja. Nu blir bra!
Han suttit och kollat på Norska Hollywoodfruar. Tycker att norska är så himla roligt och de är ju så knäppa att man bara wuuuiihuhh. Och jag hade inget att göra. xd

Måste bara berätta en grymt snurrig sak som hände nyss. Jag stod i badrummet och skulle tvätta nort mitt smink, blöter upp ansiktet och händerna lite och sen ska jag ta sminkbortagningsmedlet. Jag sträcker ut handen och ser precis vad jag tar men jag orkar inte notera det, så står jag där en aning förvånad med tandkräm i handen. WTF?
Och jag är så himla tråkig att jag börjar fnissa åt mig själv, haha gud. :D

Aja, nu ska jag sova. Pussilusk.



Min söta bulimi-katt önskar godnatt!

Min kollektion

Tyvärr fattas några bilder, jag vet inte riktigt var de tog vägen menmen.. det bästa finns kvar HEHE.



Nylonstrumpbyxor och en shortsdress. Gillar benen till vänster haha, hade tänkt göra ett par vikta tights bara, men icke. Googlade lite efter inspiration. Fick värsta bra idén att klippa ut färger från tidningar. Jag hade kunnat göra allting (hela kollektionen dvs) MYCKET BÄTTRE och MYCKET NOGRANNARE - men jag hade inte tid för det.
Bilden nere till höger är ju en aning failad. Men den är avritad, hon hade andra kläder på sig bara, så jag klädde på henne min shortsdress, haha.



Typ exakt min kavaj till vänser. Dubbelknäppt herrkavaj, jag älskar den. ♥
Och skorna, converseinspirerade of course hähä. Eller ja, det ÄR väl converse.. utan märke haha.



Närbild på skorna. Ohja, jag gjorde dem på en halvtimme därav slarvigheten. Haha.



Den randiga tröjan, min favorit. Bilden som jag la upp bild på förut (oklar dårå), klaaar. Riktigt fin, fast håret är mörkare och bättre irl. Ändrade lite mycket i Curves tror jag hehe..



Närbild på randig tröja + hatt. Riktigt fint.

Mer än så var det tyvärr inte. Och nu minns jag inte ens vad jag har missat haha. Det var i alla fall en haremdress, gjorde jag ens något mer..? Ehhh.

YEEEEEEEEEEEEES

Ohmy, jag är lycklig nu! I alla fall lite, fnisz. Fortfarande depressed över Chuck men nåja, det är inte det som detta inlägget handlar om.
Jo, nu är det såhär ATT JAG KAN LADDA UPP BILDER IGEN!!!11 *happiness* Ska genast sätta mig och ladda upp lite stuff och har en del annat att skriva. Bloggbomb typ. Hähä.


INTE OKEJ!

Tjenaretjenare..
Har precis käkat middag - kycklingsallad. Gott. Innan det såg jag på Gossip Girl som jag missade igår.. jag dööör, det är absolut INTE OKEJ om Chuck dör?! Blir galen. Och det hände så sjukt mycket i det här avsnittet att jag knappt hinner smälta allt. Och dessutom känns det som att det var sista avsnittet för säsongen eftersom att Jenny åkta iväg, Serena och Blair åkte till Paris osv. Eh.
Dumma Chuck. Dumma Blair. Dumma Jenny. DUMMA GEORGINA!!!11

Jag får se på söndag hur det går liksom. Hoppas att Chuck inte dör, och jävla idiotrånare som tog ringen. :ccc *depressed*


Jahapp

Hejsan. Tjenatjena.

Har noll lust till att blogga. Det var det här jag INTE ville ha.. en bildlös blogg. Och när jag äntligen börjar lyckas med det så fuckar allt dig. Som det alltid gör. Varför?
Förut hade jag en blogg där jag la upp en berättelse jag skrivit. Jag la upp bilder och massa grejer, det började bli en riktig grej men många läsare. Men gissa vad som hände? Jag kunde inte klistra in någonting i mina inlägg, så jag skulle behöva sitta och skriva om allting IGEN. Jag la ner bloggen.
Sen fick jag en systemkamera. Hur visar man folk sina bilder nuförtiden? Internet. Och jag tänker inte lägga ut bilder på typ facebook, och mja jag kanske ska skaffa flickr, men jag vill ändå ha en egen sida så jag har den här bloggen. För mina bilder. Helt plötsligt kan jag inte lägga in bilderna i datorn. Fatta vilken jävla olust man får att ens gå ut och fota då! Nu får jag låna min syrras dator att lägga in bilderna i och sen skickar hon dom till mig, men så kan man ju för fan inte hålla på i all evighet? Och nu, för några dagar sen, så började det bli "Sidan kan inte visas" när jag lägger upp bilder. Vill nästan bara packa ihop kameran och sälja den till någon, kan ju inte göra någonting med bilderna och har liksom ingen ork. Pappa har suttit med det skitlänge men inget funkar. Att återställa datorn är min sista utväg. Ny dator kommer jag aldrig få. 
Sen slänger jag kameran. Känns det som. 

Eurovision

Jag kommer kolla. Det är tradition.

Hejar nog på Turket mest.. jag älskar inslag av fiol i såna låtar. Fast den hade gärna fått vara liiite tuffare tack. Och Tyskland hejar nog också lite på, men mest för texten. Gillar också att hon låter lite brittisk liksom.





Detta får bli istället för bilder, jag lär väl sluta blogga för att det inte funkar..

Godmorgon

Ja, hejsan.
Jag har typ varit vaken i en timme men mest suttit här och stirrat ut i tomma intet.
Anledningen till att min blogg helt plötsligt blev bildlös är för att blogg.se vägrar ladda upp bilderna. Blir så jävla trött på det här. Först kan jag inte ens lägga in bilderna i min dator, och sen kan jag inte ladda upp dom på bloggen. Skittrevligt.

Nästa vecka ska jag göra om min dator. Jag glömde vad det heter. Men ni vet när man.. ööh.. tar bort allt. Återställer! Allt ska väck. Ska lägga över mina bilder och texter på en hårddisk och sen gör pappa resten. Ska bli så skönt att bara göra om allt och blir av med det. Pappa ska också fixa tillbaka photoshop, yay.

Idag vill jag spela sims. Jag vet inte varför, men när jag mår dåligt vill jag alltid spela sims eller skriva. Eller se på film. Spelar jag sims behöver jag bara bry mig om simmarna och inte tänka på mig själv, skriver jag skriver jag allra helst om någon annan och ser jag på film koncentrerar jag mig på karaktärerna i den. Problemet är att jag inte har sims på min dator.. uäh.

Nu ska jag väl inte skriva mer. Hade tänkt lägga upp en massa bilder på min kollektion med det sket sig ju. Jättemysigt. Jag avslutar med att säga att jag älskar er, och ni vet vilka ni är m, i, e, j och m. ♥

Blä

Hela den här veckan har varit dålig, och just nu blev den ännu sämre. Den blev sämre redan igår.

Två av de personerna som har betytt skitmycke för mig under en längre tid är nu ute ur mitt liv. Jag vet inte om jag vill det eller inte. Jag både vill och inte vill, jag saknar dem men efter all idioti vet jag inte om jag orkar gå tillbaka till det. Jag har blivit bedd att dra åt helvete, bedd att dö, bedd att försvinna. Jag är a pain in the ass, jag är jobbig och jag är irriterande. De önskar att jag inte finns och det sårar mig.
Jag vet inte om jag vill gråta eller inte. För på ett sätt känns det skönt att det är ur vägen. Men det känns tomt. Vem ska jag nu snacka med om allt och inget? Jag ångrar mig nästan lite nu när jag skriver det här, men orkar inte bli behandlad som skit längre.

Och alla är så glada, utom jag. Det känns som att ingen har problem utom jag.

Vet inte vad jag ska göra. Måste väl hitta nån ny. Men jag känner mig så värdelös just nu..


Helg, helg, heeeelg!

Jag är så lycklig just nu. Jag gjorde klart geografin och bildarbetet i skolan, höll mitt tal och löste trpblemet med min egenskrivna låt. Jag lämnade också in alla matteläxor. :D *gladglad*
Men nu har jag ont överallt, speciellt i huvudet och halsen, och är sjukt trött. Men jag är ändå stoltast i världen över mig själv. När någonting går dålig för mig så brukar jag bara "Äh, vafan, dett går ju bara åt helvete" och sen lämnar jag allt och tror att allt ska lösa sig av sig själv. Så är det ju inte.. tänkte så hela tiden. "Snart är det över, snart är det över..."

Min katt ligger och breder ut sig på min säng. Jävla latis. Mamma kommer hem snart och då blir det mat. Antingen färdig eller laga själva. Dvs Pang's (thaimat) eller wok hemma, hah. Vi har inte ätit det på länge, och det är ju så gott så jag tackar inte nej. :)

Jag vill ha te.. mjölken är slut buhu.


Jag är inte klar..

.. än. men jag orkar verkligen inte vara uppe. Har pluggat i typ 18 timmar nu. Trött som in i helvete. Godnatt.

Plugg!

Har skrivit jämförelser mellan Kina och Japan, om Japan under Andra världskriget och svarat på en massa frågor och förklarat en massa ord. Snacka om uttröttande.
Just nu sitter jag och ritar på min kollektion, lyssnar på den här spellistan och chattar lite på msn. Känns inte som att jag pluggar vilket är skönt. :) Kan vara för att jag gör det jag älskar, men jag vet inte? ;)





Ska fortsätta nu, ciao.

Hemma

Tjena.
Idag är jag hemma för att jag prioriterar lite andra saker än simma med klassen orientera. Har massa grejer att göra klart till imorgon och tänker då inte slösa tid på att skämma ut mig i ett badhus.

Ska göra mig en stor kopp te och sätta mig med geografin igen. Hoppas att jag kan göra klart det så fortsom möjligt så att jag kan börja med det andra, hähä. Egentligen är det inte så mycket. Har bara 6 grejer kvar att göra. Det är väl inte så mycket..? Inte om man tänker på hur mycket det var från början haha.

Nu ska jag gå. Jag vill gärna ha Kent SingStar och jag vill ha helg. Så är det bara.
Puss.

Min katt har bulimi

Godkväll. Tänkte säga att jag precis kom hem från träningen men det var fan en timme sen ju, hah. Sitter och pluggar, ska göra te. Mamma har glömt köpa håning och jag är lite sur över det, gillar inte socker + te. Uss.
Jag och mamma har kommit fram till att vår ena katt har bulimi. Mycket hemskt. Han såg väldigt deprimerad ut när vi talade om det. Hans blick sa: "Fan, nu vet de min hemlighet..". Undrar vad han tänker egentligen? Kan katter tänka? :o I alla fall så äter han ingenting på hela dagen, sen på kvällen hetsäter han skitmycket torrfoder och sen spyr han upp det någonstans i lägenheten. Skitmysigt alltså. Igår skedde det på min stol och på mitt golv. Gissa om jag var glad att det inte var i min säng! Dock väldigt äckligt så jag har lagt en filt över stolen (efter att vi torkade av den såklart!).

Nu ska jag väl fixa lite mer med geografin. Sen ska jag typ.. Jag vet inte. Får kolla vad jag har på schemat. Har definitivt inte tid att skriva något blogginlägg. Tjingeling!

ppppsssssstt.... Lyssna på den här fina låten som Ottie tipsade mig om!

Skittrött

Tjenixen..
Såhär tidigt har jag inte kommit hem på onsdagar på skitlänge.. orkade inte stanna i skolan idag. Ska plugga hemma i stället.
Det är två dagar kvar, SEN slipper jag allt som har med skolarbete att göra! Så jag ska göra så bra ifrån mig jag kan just nu. Bara att jag redan är helt död och jag har det allrsa jobbigaste framför mig. Yay?

Ska inte skriva mer, skriver nog mer senare. Pocitiv sak: Halva skolveckan har gått! Snart helg ju. :D

Trög dag

Det här känns som en riktigt trög dag som jag undrar när den är över. Vill lägga mig ner och sova och vakna upp någon annanstans.
Det regnar och regnar, jag har ätit tre mackor och en kopp te. Jag låste in alla mina nycklar i mitt skåp så blev tvungen att låna en cykel och cykla hem och hämta en annan nyckel. Cykeln jag lånade hade ju då hela, fungerande (riktigt jävla bra dessutom) bromsar, vilket min cykel inte har. Så när jag skulle bromsa första gången så flög jag utav bara helvete. Haha. Men jag skrattade åt mig själv efteråt.

Som sagt så sökte jag och Ebba sommarjobb hos UngDrive igår. Vi kände oss glada och peppade. Yay. Idag gick det ju SÅHÄR NER, för en snubbe från UngDrive kom och informerade och typ hela klassen skrev på intresseanmälan *dör*. Och bara 40 FRÅN HELA HUDDINGE får vara med! Jag är så deprimerad.
Man kan ju alltid hoppas..

Längtar till mamma kommer hem, så att jag kan få mat. Uäh. Men nu måste jag plugga. </3