Dot

Bara. Blä. På. Allt.
Det här lovet kommer bli sämst.

Prosit från mig.

Halloween has arrived

Nanana.
Idag är det dags. Allting är perfekt just nu, nästan. Det nästanperfekta kan förstöras när jag klär på mig. Men det kommer det inte, det får det inte.
Ska möta Felicia och Nathalie vid tre. I en park. Fniss.

Ska ta med min kamera. Dokumentera, som min fotolärare säger. Som om vi var dumma i huvudet.
Skit i honom nu.

Jag ska duscha och sen.. ja. Vad ska jag vara egentligen?


Att skriva en recension på en bok man inte läst

Shit, jag är helt utslagen. Var hemma igår, fick skitont i halsen. Hade verkligen ingen lust att vara eftersom att jag inte kan missa mer. Men så blev det. Skrev under kvällen en recension på en bok jag inte ens har läst. Det kallar jag skills!
Tvingade mig till skolan idag och typ.. hängde med lite. Var simning på idrotten. Eftersom att jag har mens, hatar att simma, hatar badhus, hatar att visa mig i bikini och så vidare.. så gick jag inte dit. Det var tydligen inte alls många som var med. Hm.
Under de tre timmar jag hade håltimme lagade jag min cykel (som passade på att gå sönder halvvägs till skolan i morse) och cyklade hem. Hade tråkigt.

Cyklade tillbaka till skolan och skrev en sjuhelvetes bra recension på en annan bok, som jag inte läst klart. Jag är bara för gryyyym. Och när jag ändå håller på.. jag kommer kanske, troligen, evenuellt få MVG i datakunskap och Bild&Form grund. WIIIIIIIII! *dansa*

Ja, snart ska jag ta min coola cykel och köra ner till centrum. Ska köpa lite grejer till Halloween, hihihi.

G r a t t i s  v ä r l d e n s  b ä s t a  J e n s  p å  d i n  d a g! ♥
Farväl.

Hello MiamiJag har hittat tillbaka till Hello Miami. Har inte varit inne på hennes blogg på väldigt länge. Nu när jag hittat tillbaka ser jag att hon har utvecklats väldigt mycket.. minns när hon köpte akvarellfärgerna. Eller om det var akryl.
Wiho.


Paperfashion

 
PAPERFASHION | DESIGNLOVEFEST ILLUSTRATED from paperfashion on Vimeo

Någon annan än jag som bara vill måla en massa när man ser detta?

Fotografiska

Igår var vi på fotografiska museet. Har velat åka dit väldigt länge men var inte berädd på att vara utomhus länge, tog inte varma jackan så att säga.
Fastnade för en speciell bild som väckte många känslor hos mig. Tänker inte gå in på det. Hittade en annan intressant bild, en bild där det var två konstnärer. En fotograf och en illustratör. Letade upp illustratören på internet och hittade hennes hemsida. Blev typ helt. Kär. Älskar såna här halvfärdiga saker. Som är fula men ändå så fina. På något sätt. 

          

Kan självklart inte lägga upp alla hennes bilder.. men kolla hemsidan här!

Frustration

Hej.
Allt känns bara blä typ. Fast ändå helt okej. Läs inte det här inlägget om du inte vill riskera att råka ut för att bli uttråkad.
Är skitledsen för att min dator inte funkar. Det laddar i två minuter sen bara poff, så måste jag fixa med sladden. Jag låter som värsta datanörden. Det kanske jag är. Jag är nog det. Men jag kan klara mig utan den, jag kan gå ifrån den. Men jag kan alltid gå tillbaka.
Nu kan jag inte det. Går jag ifrån den slutar den ladda och tll slut står batteriet på noll och då dör datorn. Först tänkte jag, äh jag hittar på någonting annat. Men jag kunde inte lägga in bilder jag fotat i datorn. Jag kunde inte redigera foton. Jag kunde inte skriva inlägg här. Jag kunde inte chatta med mina vänner. Jag kunde i princip ingenting som alltid varit självklart!

Ja, datanörd.
Men såhär är jag och det är skitjobbigt. Hur skulle du känna om det du tycker är en självklarhet bara försvinner? Och jag har byggt upp någonting med min dator, jag gör det mesta med den. Jag kan inte ens lyssna på musik utan den!
Under tiden jag var sjuk har jag sett på ett barnprogram jag hatar. Det var nåt maraton. Jag har diskat och lagat mat nästan varje dag. Jag har städat mitt rum. Jag har suttit och stirrat upp i taket. Jag har läst. Jag har sovit. Jag har druckit te.
Det låter väl helt normalt.. Sånt man gör när man inte har någon dator. Men jag är så frustrerad. UGGH!

Idag gjorde jag ett träd i lera. Det tog tre timmar. Sen knölade jag ihop det som slängde in det i ett skåp.
Lyckat.

Juno

Igår såg jag Just My Luck, som jag sett så många gånger förut. Men jag såg också Juno, som jag aldrig har sett. Förrutom en liten bit. Den när Juno säger att hon är kär i Bleeker.
Kan inte riktigt beskriva den. Juno var ju helt klart den bästa karakären, hon var helt grym. I början var jag typ ett frågetecken, och undrade om det var HON som var JUNO? Wtf?

Men den var bra. Fin. Ohoho.


Snart ska jag kanske följa med min syster till stallet och fota henne när dom gör något. Sen ska jag hem till mamma som jag inte har träffat på två veckor!

Och nu ska jag stänga av den här äckeldatorn som vägrar fungera.
Hejdå.

ROBOT UNICORN ATTACK!Sitter och spelar Robot Unicorn Attack och försöker slå mitt rekord. Det går bra tills jag failar.
Idag ska jag försöka läsa ut den där boken jag började på i förrgår, läste inget igår så jag måste snabba på. Ikväll blir det Juno på TV!

Ska fortsätta spela nu. Skriver sen.

Chocolate

Just nu vill jag ha choklad och Ben&Jerrys, gud vad gott det skulle vara.. Är dessutom jättehungrig så det gör ju inte saken bättre.

Goda nyheter! Pappa har köpt en ny sladd, wiho. Men ska försöka sluta sitta vid datorn hela tiden och göra lite vettigare saker i stället. Igår kunde jag inte somna så jag började läsa en bok som ska vara utläst nästa vecka. Kom halvvägs, bra där!

Ikväll: Tacos, Idol och förhoppningsvis choklad...Trevligt med snö också... not! HALLÅ, DET ÄR OKTOBER OCH HÖST?!

Glada små barnJag och världens bästa Mimmi! ♥

Autumn feelingHemma idag igen. Ska försöka skapa lite mysig höstkänsla här, skriver listor och dricker te. Har påbörjat min önskelista till julen, och nej det är verkligen inte för tidigt tycker jag! Listor är typ det bästa som finns!
Jag önskar mig rätt dyra grejer, och jag vill inte få dyra grejer. Jag vill köpa själv. I år vill jag bara ha en massa mysgrejer som är speciella och väl genomtänkta och gärna att det är en överraskning. De ska passa mig helt enkelt.

Men för att kunna köpa de dyra grejerna måste jag skaffa pengar och det är där mitt problem ligger, hm. Får fundera på detta.
För övrigt vill pappa inte köpa linser till mig via internet, så jag ska flirta med mamma. Då kommer linserna troligen inte fram innan halloween, synd. Men vi ska klä ut oss mer och fota och sånt. Bara linserna kommer till slut så.

O c h  g r a t t i s  t i l l  v ä r l d e n s  f i n a s t e  J e n n a  s o m  f y l l e r  å r  i d a g,  puss.
Hejdå.

Dumma digdigdig

Min dator hatar mig.. känns ändå rätt okej men när batteriet tickade neråt och min laddarsladd vägrade göra sitt jobb så fick jag panik. Typ: NEEEEEJ, ALLA MINA BILDER, ALLT JAG HAR SPARAT, NOOOO!
Sa ju att jag skulle lägga över dem, men tänkt er att inte få göra det i lugn och ro.

Det verkar inte vara något fel på datorn i alla fall, det är nog laddarsladden som har börjat glappa. Tog min systers, hihi. Men måste lämna tillbaka den, så det lär inte bli speciellt mycket inlägg från mig på ett tag. Tråkigt. Men nu kan jag läsa böcker i lugn och ro.. läxor. Wiho.

Min bilder är i alla fall i säkert förvar. Dock märkte jag att när jag la över dem så saknades det två månaders bilder för 2009. November och Decembermappen var helt borta och de är verkligen skitviktiga för mig. Sorg på det.
La även in mina gamla bilder som redan låg på hårddisken. Såna där gamla grumliga mobilbilder och digitalkamerabilder..


Bild från 2008.

Hejdå.

Goddag

Hej på er.
Idag är jag hemma. Har huvudvärk och ont i halsen, plus att jag inte kunde sova igår på grund av ventelationen. Så nog 4-5 timmar och eftersom att jag brukar sov 6-8 timmar så är det för lite för mig.

Har degat i soffan och kollat på Vakna Med The Voice. Blir så glad av att titta på dem, sitter och skrattar för mig själv. Hoppas att dem fortsätter för alltid.. *drömma*. Nejmen.

När jag skulle sätta på datorn förut så poffade det bara, allt bara slocknade. Shit vad läskigt det var, vet inte hur många svordomar som flög runt i huvudet just då. Satte i batteriet till datorn och då funkade det.. Men för att vara på den säkra sidan ska jag spara mina bilder på en sån där hårddisk, så att de inte försvinner. :D

Nu ska jag göra massa mer te, puss.

Alla löv är inte röda