Snabbt

Hej!
Jag måste vara riktigt snabb nu, måste slänga mig i duschen (vilket konstigt uttryck egentligen?).

Såg på Kents hemsida att Hultsfred är inställt, vilket betyder att det är tur att jag inte skulle dit.
Igår hade vi sims-lan. HAHAHA.
Och nu måste jag dra.

Hejdå!

Festival..

Åååhhhh.. jag har alltid velat åka på festival. Varje år har jag suttit och kollat igenom tidningar och bloggar och Hultsfred, Peace&Love, Arvika osv. Kommer jag aldrig få åka?
Nästa år tänker jag banne mig åka. Och Kent ska spela annars vet jag inte vad jag gör. Bra. Något att längta till.

Det känns som att alla i min närhet ska på Peace&Love. TOMORROW. Mamma sa att jag fick åka. Pappa sa att det är farligt och allt sånt där. Men tror man att allt är farligt så kommer man ju aldrig att vara med om någonting? Några risker måste man ju ta annars kan man ju lika gärna dö med en gång.

Nästa år..  W O H O!

Flowerpower            

Mina bönor

På midsommar fick Mia (pappas tjej) tre bönor av de vi var hos. Tre bönor som man ska plantera, så blir det såna där roliga klätterväxter. jag bad att få några jag också. Jag fick nio stycken.

Nu ligger alla nio nertryckta i jorden i en liten plastburk på vår uteplats. Det må vara trångt men jag hoppas att det blir bra i alla fall. Sen ska de självklart få varsin egen liten kruka. c:Såhär såg det ut när jag planterade dem. I know, carelevel på top. Yeah..

Top 10 Things To Do Before A Kent ConcertNumber one.
You need to buy som tickets. I mean cause everyone know that you can't get in to the concert unless you have those tickets.
Nyss fixat, yehaw.

The second thing you need to do before you go to a Kent concert is have their posters on your wall.
Lol.. jag har EN, och en som inte är uppsatt men det kommer fler oki?!

The third thing you need to do before you go to their concert is dress like you wanna go to the concert.
Kenttröja! Jag har den på mig just nu faktiskt.
Cause if you're not dressed like this, Kent won't like it. (Det tvivlar jag på!) Who will know that you wanna be there? Cause everyone knows that you have to look good at the concert of the person that you love. And I love you Kent, I really do! And you know that, right? Hihi. Of course you do.

The fourth thing you need to do is know their songs. Cause if you don't know the songs why are you coming to the concert? Why would you go to a concert that you don't even know the songs to?!
När du är tunn som luft så är du nästan perfekt, du gör mig lugn när alla ljusen har släckts.
Jag krossar fönstret, tar mig in i ditt rum. Det är en helt ny värld. Men jag är alldeles lugn.
Jag vet du menar allvar, nånting måste undgått min blick. Dödligt giftigt allvar.
Jag vill ha dig du är min du är bara min.

The fifth thing you need to do when you go to their concert is brings as much money as you possibly can. Cause if you're a true fan you're gonna buy every single thing that you see.
Såklart! Det gjorde jag förra gången också men pengarna sa poff wtf. :c

The sixth thing you need to do when you go to their concert is stalk their twitter. Cause you never know when they can give out two frontroad seats to their concert. And trust me, I wanted that! I'm sorry Kent that I couldn't get you on time. I can't drive! And my parents were at work, you know that!
Fail. Det är ståplatser. Och ja, jag kollar twitter. c:

The seventh thing you need to do when you go to their concert is look up the concert on youtube and memorize everything. So when you go to the concert with you're friends and they call themselves "Kent-fans" you can show them that you're the one and only Kent-fan.
Såklart ska jag filma! Och fota! Och allt! ♥

The eighth thing on the list that you need to do is by accidently call people Kent.
Denna är också fail, hallå. Jag har råkat säga Jocke om en person med eh. o-o NÄSTA.

The ninth thing you need to do is memorize their dance and get ready to dance. Because if you're not gonna dance at the Kent concert - why are you coming? No, seriously tell me why you're coming! Come here, tell me why you're coming if you're not gonna dance. And YOU call youreself a KENT-FAN?! Hahaha. Don't make me laugh! Haha.
Ehm, jag vet inte om kent har någon speciell dans.. men jag ska dansa. I alla fall hoppa. I promise Mac!

The tenth thing to do before youre Kent concert to show that you're a hardcore fan - is to dream about them. I had a dream about them last night.And the night before. And the night before. And the night before. And the night before that. And the night before that.
Jag drömde om dem natten till söndagen, och natten till måndagen.. och det första jag tänkte på imorse var dem. Gills det?

So thank you for listening to my top 10 thing that you need to do before you go to the Kent-concert.
S e e  y o u  a t  L å n g h o l m e n.

HAHAHA.

JAG SKA SE KENT DEN 22 JULI!

D E T  Ä R  B O K A T!  D E T  Ä R  K L A R T!  V I  S K A  D I T  O C H  S E  D O M  L I V S  L E V A N D E!!!!
och biljetterna var inte slut.
c:

Helt amazing. Det känns som när Jocke sa "Ni är helt underbara". Visserligen säger han det till alla som kommer och ser dem spela, men det kändes så verkligt. Så speciellt.

Två gånger på ett år, kan det bli bättre?

 

Jag hoppas att det blir lika bra som förra gången. Och jag ska ha med mig en vettig kamera.. men man får inte ha system. Kluriklur på det.

Nu ska jag göra en lista.
Puss.

Hemmaaa..

Hejsan.. ojsan, jag ser nu att bilderna jag försökte skicka har kommit fram. Betyder det att det finally funkar? :D:D Hoppas det.. testar imorgon.

Nåja.. ska dela upp allting på flera inlägg men midsommar var inte som förväntat alltså men det blev bra ändå. c: Har varit på landet tills idag och det har varit frukansvärt mycket sol. o_o Strömming + sol + världens knäppaste släkt och vänner + grilla + sommarregn + båt = världens bästa sommar.

K ä n n e r  m i g  g l a d.

Random DooLaLaLa

Hejhå.

Sitter här vid pappas dator och jag mår.. öh,  n å g o t. Jag vet ärligt talat inte hur jag mår. Skumt. Det är en blandad kompott av allt och inget.
Idag åker jag alltså till landet. Ska bli trevligt och jag stannar där tills imorgon. Kent i mobilen, snart En plats i solen, massa sol och träffa Mimmi. :D När jag kommer hem ska jag fixa mer musik men ingen kan förstå hur mycket vi har kämpat de senaste timmarna för att få detta att funka.  D U M M A  G R E J! Inget funkar när jag är i närheten. *sur*

Jag ska installera Sims 3 på min dator bara för att Sims alltid kommer vara en del av mig så punkt slut.  S i m s  s i m s  s i m s!

Jag älskar Mac, han är söt. Träffar jag honom ska jag krävar hundrasjuttioelva kramar, autograf på allt jag äger och typ tusentalsbilder! ♥ Jag har ritat två bilder på honom varav den ena saknar mun vilket är lite tragiskt. Hans mun är speciell EHEHE, haha. Jag vill inte faila på den. Och ögonen är snea. Men skitsamma, nu slutar jag skriva.
P U U S S S S !!!!!


Hej :D

Hej :) hoppas att alla har haft en fin midsommar för det har jag hehe :) imorgon drar jag till landet så det lär bli mer mobilblogg - dvs korta inlägg buhu :( men vi hörs, puss!


Random

Hej läsare! Jag ber dig att inte läsa detta, det kommer få dig att vilja lämna denna bloggen på stört och aldrig mer återvända - det vill jag inte!

~

Anyway.. sitter och lyssnar på BD och spelar in det. Musiken alltså. Sedan sparar jag den och sen åker det in i min fån så att jag har nåt att göra på landet. When it rains, or when I'm lonely.  S o m e t i m e s.
Jag har funderat så himla mycket idag att jag knappt kommer ihåg någonting. Faktum är att jag inte gör det heller. Jag vet inte vad jag har funderat på och det känns rätt flummigt. Ehem. Jag har väl funderat på mig och vad jag vill. Vad jag vill med mitt liv. Det är så himla konstigt. Jag trodde att det skulle bli bättre att återställa datorn och starta om den. Men det hände i princip ingenting. Datorn är samma sak. Jag bara.. fick fart på mig. Skaffa det där programmet man använder för att spela in musik från spotify, skaffade bloglovin, skaffade ett googlekonto, skaffade ett youtubekonto. Allt som jag  t ä n k t  göra, men aldrig gjort.
D e t  g j o r d e  i n g e n  s k i l l n a d  p r e c i s.

Jag känner mig så meninglös. Hur många gånger har jag inte skrivit det här t.ex.:
"Den här bloggen handlar egentligen om ingenting, men vad gör det?"
Det måste ju antagligen göra väldigt mycket eftersom att jag alltid tar upp det? Right? Och vad ska jag göra för att ändra på det?
Funderade på att döpa om min blogg. Inte göra en ny blogg, utan döpa om den. Till typ Sånt man aldrig tänker på annars eller Små saker som betyder mycket.
För allt jag skriver har ju en mening, det måste det ju ha? Jag tycker att min blogg kan vara tråkig, men ibland är det ganska trevlig. Jag försöker göra texten lite spännande och inte som en kompakt text som ingen pallar läsa.
Ä r  m i n  b l o g g  t r å k i g?

Har haft det så jobbigt det senaste halvåret. har liksom försökt ta mig tillbaka från det som har hänt. Egentligen har det inte hänt nåt.  J a g  k a n s k e  ä r  d u m  i  h u v u d e t  s o m  i n t e  h a r  g j o r t  n å t? Det enda jag gjorde var att gå ner åtta kilo och sen gå upp tre kilo igen. Jag skulle göra allt för att få gå ner typ tio kilo till. När jag var liten var jag.. liten. Kollade på bilder och då var jag helt normal. Smal men ingen pinne. Helt normal, vart tog den lilla mig vägen? Jag saknar den mig. Hoho.

Vet inte vad jag ska göra. Jag vill inte göra som jag gjorde då, jag vill inte vara en sån människa, men jag.. känner att jag håller på att glida tillbaka i alla fall. Jag vill inte se ut såhär.

Detta är ett random inlägg, jag vet.. om du ändå har läst hit så kan du väl fortsätta, men det är inget intressant. Bara en massa blandade, osammanhängande tankar.

Egentligen är det ganska enkelt att bara bli någon annan. Se bara på alla påhitt om Michael Jackson. Tänk om det verkligen är han? Om man tänker sig honom, vad tänker man då? Känd, musiker osv.. Men just att han är känd, får man inte mycket uppmärksamhet då? Och om han nu har fejkat allt och klätt ut sig, hur enkelt är det inte då för en "vanlig människa" att bli någon annan?
Det enda jag vill är att gå ner tio kilo och få långt hår, jag skulle bli gladare. Utseendefixerad? Nej, lyckofixerad. Det är en grej som jag tycker är så fail, när en tjej vill ändra sitt utseende är det inte för att bli snygg och sexig och få en massa killar (det kanske verkar så, men det är inte så i hennes huvud). Det är för att hon mår bättre av det. Jag lovar, alla fjortistjejer kommer att lugna ner sig när dom inser att, nej - jag är inte vackrast på det här sättet.

Jag vill göra det för mig själv, för att JAG ska må bra. Det spelar ingen roll om ni tycker att jag är konstig som vill gå ner i vikt och blablabla. Bara för att man vill gå ner i vikt betyder det inte att man vill bli anorektiker och svälta sig? Man kanske vill må bra och vara nöjd med sig själv?
D e t  v i l l  j a g.  O c h  v a r a  f i n.

F l u m m i g t ,  d e t  h ä r  i n l ä g g e t  h a n d l a r  v e r k l i g e n  o m  i n g e n t i n g.

Jag vet inte vad jag ska göra. Vem är jag, och hur ser jag ut? Kan man se olika ut inuti och utanpå?  O c h  v a r  f a n  f å r  m a n  s v a r  p å  a l l a  f r å g o r?

Åhåhå

Imorgon är det midsommar.. och jag är nog den enda som inte längtar.
Det är inte så att jag inte gillar det vi ska göra, för det gör jag. Men vi hade kunnat göra något helt annat, något som jag har sett fram emot i ett helt år och nu blir det inte så.
Varför blir det aldrig som jag vill?

Dessutom är jag sur för en grej. Och lycklig/gråtfärdig för en annan. Asså, why? Why me and why now?
Jag borde inte skriva det här, jag kommer kanske radera det är ffffffff-inlägget senare. Orkar bara inte tänka just nu.

Jag ska nog.. gömma mig i en massa kläder och fortsätta jobba. Har bara gjort fyra koppar idag, hinner jag fem till?

:'(

Stopmotion

M a k e s   m e   s m i l e .


There's so much..

. . .  s o m  j a g  v i l l  s k r i v a  o m  p å  d e n  h ä r  b l o g g e n . Jag lägger tydligen upp 17 inlägg per vecka, haha. Men jag måste göra en lista över saker jag ska skriva om, för annars kommer jag säkerlige glömma allting och det vore sorgligt!
Och jag har kollat upp att jag har tre prenumeranter via bloglovin? Känner mig tuff, mhm!

Idag är det en sån dag som inte borde finnas. Jag känner mig smutsig och allmänt äcklig - ska inte dra ner er i mitt depp. Haha. Men jag har min toghurt och min Mac. Inte en dator, EN MÄNNISKA! Eförstå?
Vi hörs senare. c:

Saker man serJag vill dit igen, det var så fantastiskt och jag minns allt men jag känner inte samma känsla som när jag var där. Då var det på riktigt. Jag vill dit igen så nedrans mycket!
22 juli? Boka biljetter, tack.

Återställt!

T j e n a !

Detta är ett sånt där tråkigt inlägg igen, omg när ska jag sluta? Tycker dock att de är ganska intressanta haha.
Vid tolv gick Ebba, Jessica och Mira hem. Vi har kollat på två filmer.. gissa vilka? HEHE. Min granne Totoro och Det levande slottet. Dom är så sjukt flummiga haha. Så fina också, Totoro är så söt att jag vill ha honom i min säng.
Dock vill jag helst ha Mac där.. herregud, jag är macgalen. :(

 

~~~

Min dator är nu återställd. c: Den är tom och fresh, jag är glad! Den låter mindre och nu ska jag börja om. Jag tror att jag ska  S K A P A  E N  N Y  M A I L A D R E S S. Ja det är ett stort steg, har haft min i hela fem år så jag har väldigt mycket minnen med den (haha, I know I'm weird c:). Jag har absolut ingenting i den så inga bilder! Nada!

Imorgon ska jag fylla mobilen med musik och då ska jag också fylla datorn med musik. Jag ska fixa Spotify och pappa ska fixa iTunes och nåt program för min telefon så att jag kan  s k a p a  c o n n e c t i o n. Jag ska också se om jag kan lägga in bilder i datorn. :D:D Det vore så bra, det är typ därför jag har gjort allt det här.

Nu ska jag typ.. göra något. Fundera på hur min vägg ska se ut kanske. Jag måste liksom dela upp allting på två ställen eftersom att mina föräldrar är skilda. Två rum = åtta väggar. Dock inga fönster. Åh, när jag flyttar hemifrån ska jag ha ett fönster som man kan sitta i.  V a d  f i n t.

Dagen i helhet: Mackor, saft, munkar, massa sol, inga moln, grön filt, kan nån kan canon, "säg nikon", Akån och prat om allt och inget.
Fint.
S o v  g o t t ,  i m o r g o n  ä r  e n  n y  d a g !