Gott nytt år

ÄR SÅ GALET SJUKT JÄVLIGT ARG ÖVER ATT BILDERNA FRÅN NOVEMBER/DECEMBER 09 ÄR SPÅRLÖST FÖRSVUNNA ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.
:c
*GRÅTER*

OKEJ nej, jag gråter inte. Men är skitarg.
Här är två bilder från förra året som jag snodde från min egna bilddagbok.

 

Ehm ja.
Hämtade stativet hos mamma idag. Plus det fick jag en fjärrutlösare i julklapp. Galet vad bra fyrverkeribilder jag ska ta.
Hejdå.

Julen 1967Då faster Evert inte kunde komma och lillasystern hade magont (bieffekter av Herr prinskorv) och surade hela den fantastiska middagen som innehöll grisfötter och andra läckerheter.

Sims har blivit svårt. :c

Dåligt med inlägg på den här bloggen de senaste dagarna. Men det skiter jag i, ihihioohoh.
Fick The Sims 3 Kvällsnöjen och Drömjobb i julklapp som vi installerade igår. Därav inga inlägg. Plus det var jag borta hela dagen hos min kusin.
Sims har blivit jättesvårt, jag tycker synd om alla små barn som spelar det. :c Har en sim och det är jättejobbigt, haha. Ugh. Innan de här två expansionerna kunde jag ha en familj på åtta personer och ädå inte vara stressad. Nu bor min sim i ett höghus (hissen är jobbig och tar lång tid) och hon blir aldrig befodrad. Vet inte vad jag gör för fel. :c Åhhh, blir galen. Hon ska bli skådespelare och vad jag än gör så går det bara neråt, någon osm har ett knep?!?!? Huh.

Får väl fuska, fniss. Nejmen. Nu ska jag spela, hejdå.

Mysteriet på Greveholm del 24


Älskar tomtens helt random kommentar om granen. ♥

Nu är klockan tre, dags för Kalle Anka. :D Tidsinställt inlägg det här, är ju totalt upptagen just nu. :D
God jul allihopa. c:

Mysteriet på Greveholm del 23


Mysteriet på Greveholm del 22


Julklappar

Idag skulle jag ha träffat Jessica, Mira och Ebba för att byta julklappar men det blev icke så. Nejnej. Tråkigt värre eftersom att jag saknar dem. ♥
Istället har jag gjort allt det som stod på listan jag skrev, duktigt värre, huhuhu. Plus två julklappar, en till farmor och en till mamma. Inramade bilder, titta här nedanför. c:
Sitter och tittar på Uppesittarkväll. Har kört Bingolotto men man vinner ju aldrig så det är inte kul alls. Haha okej det är roligt ändå. Vi åt julskinka (omg, så gott) och nötter. Wiho.

Nu ska jag skriva ut fler bilder. :D


Farmors hund Elina.


Vår katt Simba (fast vi kallar honom mest Bimbiz) som är jobbigaste och gulligaste kissen ever. ♥

PUSSHEJ.
P.S. Min Adobe Flash Player har slutat funka, IGEN. Den har problem alltså. Lägger upp Mysteriet på Greveholm 23 och 24 imorgon i stället. Kram.

[Dag 23] Någonting jag önskar att jag fick uppleva igen

Kärlek.

Dan före dopparedan

Mycket orginell rubrik, tjoho.
Idag är det 23 december, vill sova.

Dagens skitgöra.

♥ Städa mitt rum (dvs på riktigt, inte bara flytta alla kläder från golvet till sängen).

♥ Fixa en till julklapp till famor (tänker inte låta mig själv ge henne en endaste, dum Paradise-ask inte!).

♥ Klä granen (plastgranar är inte fint, det ÄR INTE FINT, och vi borde införskaffa nya julgransprydnader, seriöst allt är typ hundra år gammalt).

♥ Göra julskinka (varför envisas jag med att skriva "julskinska" hela tiden?).

♥ Dammsuga och våttorka hela lägenheten (fan vad jag längtar).

OCH SEN... någonting. Vet inte riktigt.
Nu ska jag återgå till mitt te och städningen av mitt rum. Tjingeling.

Pepparkaksdekoration
Lite bilder från igår då vi gjorde brända mandlar och dekorerade pepparkakor. :D Vi gjorde vit glasyr själv och det blev riktigt sockrigt. c:

[Dag 22] Min dag

Gick upp kvart i nio, åt yoghurt. Såg lite på Jim's World, vilket jag inte borde ha gjort eftersom att då försköts allting. Kom ner till bussen ca tio över tio, jag skulle börja tio. Hoppade på 742:an, där satt Dennis så vi åkte tillsammans. Går till datasalen, tjugo minuter sen. Såg nästan hela Bertas Powerpoint-sago-redovisning. Redovisade min sittplats och min powerpoint-saga. Det var galet bra (klantade mig bara en gång).
Gick till aulan vid elva. Köade lite, segt. Såg på "julshowen", eller vad man ska kalla det. Ska jag vara ärlig så sög den, fyra uppträdanden (sånger) och ett tal av rektorn (som visserligen var helt awesome).
Sen sa vi god jul och gick till bussen. Åkte med bussen. Klev av bussen. Gick med Dennis en bit, sen sprang han till sin buss. Då jag gick jag hem ensam. Och nu sitter jag här.

Mhmmmm. Imorse snöade det förresten. Det var fint, med stora flingor. Jag fångade snöflingor på vantarna och kollade närmre på dem, fyfan så vackra snöflingor är. Har nog aldrig kollat på dem så nära. Ouiwohho.

God jullov.

[Dag 21] Mina favoritdagar på året

Har ingen favoritdag... typ julafton och min födelsedag? Fast ändå inte. Det beror på. Alla dagar kan vara favoritdagar, det beror på vad man gör med dem.

[Dag 20] En dröm jag minns

Åh, det här är typ det bästa jag vet. Seriöst. Drömmar är helt fantastiska och knäppa och ja, allt.

Jag spelade Sims 1. Eller nej, ingen styrde. Familjen, som bestod av en mamma, en pappa och deras dotter, gick runt själva och lagade mat och tittade på TV. Plötsligt ringde det på dörren och pappan öppnade. Utanför stod grannpojken, och han bad om att få låna toaletten eftersom att hans pappa hade låst in sig på deras. Han fick komma in och gick på toa.
Det gick en halvtimme, 40 minuter. Efter en timme började familjen bli oroliga att det hade hänt någonting med pojken inne på toaletten. De ropade genom dörren men fick inget svar. Till slut bända pappan upp dörren.
På toaletten satt pojken, död. Han hade sjunkit ihop lite. Och ni vet i Sims, då då går de ju fram till "skräpet" och så blir det en påse i händerna på dem. Det var previs det som hände. Pappan slängde grannpojken i soptunnan och sedan återgick de till det vanliga.

Efter det vaknade jag och behövde gå på toa.

Jag stod på en grusväg framför ett trevåningshus och bakom mig låg en stor sjö. Det var en massa barn i huset, plus en tjej som gick i min klass. I trevååningshuset fanns inga riktiga våningar med golv, utan för var bara en gigantisk madrass som stod lutad mot vägg, från golv till tak. Där försökte alla klättra upp.
Jag gick in i huset och försökte mig också på klättringen, men det gick inget vidare, så jag gick ut på grusvägen igen. Då svängde jag åt höger och på båda sidor om vägen höjdes det granväggar. Jag klättrade upp på en gran på ena sidan av vägen och då blev det dominoeffekt, så alla granarna ramlade på varandra. Jag gick vidare på granarna.
Då kom det björnar, älgar, rävar och vargar springande mot mig på granarna (vägen var tom) så jag sprang tillbaka till huset. Då hade mamma oxh min syster kommit dit med en båt. De sa åt mig att hoppa i så jag gjorde det. I båten fanns det två hål där man skulle stoppa ner benen och sedan paddla med dem. Så jag stoppade ner benen och vi åkte iväg. Sick sack mellan isberg.
I vattnet fanns också svarta, små krokodiler som man fick akta sig för.

I drömmen var det helt normalt att det var hål i båten...

[Dag 19] Något jag avskyr

Människor som tror att de är bättre än andra.
När thai-stället är stängt.
När ingenting går som jag vill.
Att ha fuldag och vara tjock.
När man säger någonting och ingen lyssnar.
Stress.
När jag inte får vara ifred.
Saker som är dåliga som man inte kan ändra på.
Människor som är trångsynta.
Rasister.
Såna som har bestämt sig för att vara negativa till allt.
Människor som inte förstår och accepterar.
När man inte kan lyssna på musik.
Falska människor.
När man inte kan somna.
När man är extremt sugen på någonting som man inte har.

Listan kan göras lång, längre, längst.

[Dag 18] Det här får mig att må bättre

Choklad.
Ida Nordwall.
Te.
Mamma.
Kent, musik.
Vackra foton.
Coola bloggar.
Tumblr.
Besökare och kommentarer på min blogg.
När någon säger hej.
Framgång.
Brev.
Mys.
När någon frågar hur jag mår och verkligen menar det.
Ljus i mörker.
Random sms.
Findagar.