Hatkärlek

Åh. Alltså.
Jag har värsta hatkärleken till smala människor. Det där lät ju helt jätteskumt but that's the case. Och det gäller ju förstås inte alla.
Vissa är bara fina och jag vill vara som de. Jag är en tjock kortis med Hobbit-ben. YES, THE TRUTH. Sen finns det de som är smala, tillräckligt smala/jättesmala, som säger att de är tjocka. Att de väger mycket. Visst fan, tyck det om ni vill men ni behöver fan inte sitta och klaga på det via facebook, en blogg eller något sånt. Eller i verkligheten heller för den delen. Jävla egoister.

Ni som väger 50 ni ÄR smala och ni ÄR normala och ni ÄR fina. Jag som väger en massa mer än er mår bara jävligt dåligt av det men ändå kan jag inte sluta titta på er för att jag vill vara som er. Buhu vad jag är patetisk. Fast ni är faktiskt ännu mer patetiska.
Skulle ni hellre vilja vara en tjock kortis med Hobbit-ben? Nej, jag skulle inte tro det.

Jag blir arg när någon skriver att det är äckligt att vara tjock. Visst okej, fetma är vidrigt. Jag håller med. Men att låren går lite ihop, att magen inte är platt och hård (och i stället mjuk, vilket jag tycker borde vara mycket mysigare!) eller att nevbenen inte syns... vad fan gör det? Ni har ju trots allt inte fetma.

Plus att jag VET att killar och säkert lesbiska också tycker bättre om de som är lite mjukare. Ingen vill väl gosa med ett skelett heller?

Kommentarer
Postat av: dinbloggärbäst

word!

klockan 10:06:36 den 2011-01-16

Kommentera här:

Ditt fina namn:
Tryck här om du vill vara ihågkommen.

Din e-postadress: [kommer bara synas för mig]

Din awesome hemsida eller blogg:

Din kommentar:

Trackback