Va?

Jag kom just underfund med att imorgon stiger vi in i oktober, det känns som att skolan precis började. Det är nästan helt efterblivet alltihopa. Eller i alla fall jag. På något vänster.
Idag var det torsdag och det gick fort som.. något. Vi hade lite engelska och  sen somnade jag på matten när Anntor pratade om index. Hon sa ju samma sak om och om igen. Men hallå, vi går i den här super-mega-bra-mattegruppen för att vi är smartare än alla andra, du behöver inte upprepa!

Appropå inget hade jag skolfoto idag och det blev faktiskt helt okej. c:

Imorse fick jag.. jag vet inte. Något galet poppade upp i mig och jag bara slet fram kameran och sprang ut i dimman. Gud så vackert det var! Cyklade till skolan 40 minuter tidigare bara för att hinna fota dimma och frost och röda löv och allt annat vackert. Det var så fint, jag bara dog gång på gång.
Sedan kom Nathalie gåendes och undrade varför jag satt där i gräst och fotade.. gräs, helt enkelt. Svaret är att jag helt enkelt inte har något liv ok.
Då sa hon en väldigt smart sak. Mycket smart.
Det är som att en fe har flugit runt och spritt socker över gräset.
Det var lite fint.

Nu är jag grymt hungrig, vill laga middag men det är lite tidigt. Mamma kommer inte hem och jag handlade. Vuxenpoäng på det va.

P u s s a r.


Bidrag till fototävling..

Jag är aldrig med i tävlingar, ska testa nu. Ehe.

Tävlingen är på den här bloggen och temat är höst, ni kan ju också vara med om ni vill. c:



Min bild! Vad är mer höstigt än ett rött löv på en bädd av frostprytt gräs?

Fuck you oh, oh, ooh

God kväll.
Funderar på att gå och lägga mig faktiskt, det är ju rätt sent. Imorgon är det skola och jag har inte gjort matteläxan, stygg Jasmine!
Idag tränade jag. Elelr vi. My gang with weird people. Viktor kom tillbaka (alltså, nu fattar ni nog ingenting. Men han var vår vikarie för typ ett år sen). Vi hade house igen och gissa om alla bara: NEEEEEEEEEEEEEEJ. För vi vet, och nu får ni också veta, att av house får man äckligt ont i fötterna. Jag kunde inte ens gå efter, just då ville jag älska med min cykel.
Eller.. inte.

Imorgon är det bild i tre timmar i alla fall, tänk glada tankar! Ska visa lite mer bilder från Temadagarna imorgon också hade jag tänkt.. dock inte speciellt massivt.

r är en trevlig låt som får mig på bra humör.
G O D N A T T!


Tinkerbell and the great fairy rescue

Goddag.
Fick ryck i veckan och kollade på Disney channel, vissa program är faktiskt bra. Dock suger allt nytt som kommer. Uäk. Men de sa att på lördag halv elva skulle Tingeling-filmen gå, och jag kunde inte motstå att spela in den!
Den var jättesöt. HIHI, underskatta inte barnfilmer.

Såg den igår och en gång idag. Alla borde se den. Nu känner jag mig lite konstig men det gör inget.
Puss.

Compliment of the day?



Jag tycker att alla, alla, alla ska ge minst en komplimang till någon om dagen. Eller fler. Helst fler!
Det behöver inte vara någontign speciellt, bara säg att någon har fina kläder. Snygg frisyr, coola skor. Säg att någon är bra på någonting. Jag lovar, den som hör det kommer att tänka på det hela dagen och känns sig skitglad. :D

Så ge komplimanger. Minst en, lova det.
Pusspuss.

Stanna tiden



När jag cyklar till skolan cyklar jag förbi fyra stora ekar. För varje dag blir de gulare och gulare, med färre och färre löv. Och det går väldigt fort också.
Jag vill inte att det ska gå fort, jag vill hinna stanna och njuta lite innan allting bara flyter vidare och blir historia. Det känns lite som att allting går för fort just nu. Temadagarna började i onsdags och det känns fortfarande som onsdag. Men det är det inte, det är faktiskt fredag. Igen. Och det kommer att bli det igen om en vecka.

Ibland vill man bara stanna tiden.

Monsterclownen

G o d  k v ä l l.
Idag är det torsdag och vi har kämpat med vår väggmålning idag också, fast idag har vi inte bara målat vitt. Vi har nämligen fått fram någonting som vi kallar  M o n s t e r c l o w n e n!
Eftersom att vi bara är två personer bestämde vi oss att strunta i dockorna och fokuserna på clownen. Det ska föreställa Heath Ledger på ett typungefärrättsåliktiallafall-sätt. Han är vår kändis, som Jokern i "Batman and the Dark Knight". Det är han, som elak clown, på vårt egna lilla sätt.

Men den är ännu inte klar, vi ska fortsätta imorgon med detaljer och sånt. Idag har vi mest jobbat med munnen.



I n t e  k l a r ,  i n t e  k l a r ,  i n t e  k l a r!


Locking

H a l l å h e j.
Kom på vid fem att jag skulle träna idag, och då kom jag på att Mariella är på turné och då började jag sakna henne väldigt mycket. Väldigt, väldigt, väldigt mycket. Anlände typ tjugo över sju när vi börjar halv åtta, såg att det var någon annan där inne. Alltså, inte vikarien (Ingrid) vi hade förra veckan. Då började jag sakna vikarien i stället.

Vår nya vikarie heter Theresa, tror jag i alla fall. Hon berättade väldigt mycket när vi dansade, tycker att det är skitkul med  h i s t o r i e r  o m  h u r  d a n s e n  v i  d a n s a r  k o m  t i l l. Det är ju det häftiga i allting. Hon berättade att hon kunde dansa locking, popping, breaking, hip hop, house och någonting mer tror jag. Breaking (ligga på govet och hålla på, eh) och popping (robotdans, spänna och slappna av i musklerna) känns bara jobbigt. Coolt men jobbigt. Hon sa att vi fick välja vad vi ville göa och vi kom överens om locking.

Har dansat locking två gånger innan bara, mest grunder. Och det var typ ett eller två år sen med två helt andra människor. Och det är ju alltid olika. Theresa satte på sig en hatt och bara körde på och berättade och vi var som barn framför Kalle Anka på julafton. Och för en gångs skull kände jag mig riktigt, riktigt hemma i en dans! Så grymt kul!
Och flummiga som bara vi kan vara så skrattade vi hela tiden.

Imorgon är det teater/dramalektion igen. Känner mig så himla awesome och bra just nu.
P u s s  p å  e r!

Tema: Artister

G o d  e f t e r m i d d a g.
Idag gick jag till skolan, tog med mig kameran eftersom att vi har temadagar denna vecka. Ska bli skitkul, är verkligen supertaggad! Och plus det slipper vi ju alla andra vanliga tråklektioner?! Helt grymt.
Vi delades in i grupper idag, i min grupp var vi bara fyra varav två var borta. Det blev bara jag och Mona kvar. Det första vi skulle göra var att rolla över alla gamla målningar med vit färg. Eh, ja, det var ju lättare sagt än gjort. Dessutom är vi korta så att vi inte nådde någonstans. Efter några hundra lager färg så såg det i alla fall någorlunda bra ut!

Temat är Artister. Men det får innebära konstnärer, musiker, skådespelare osv osv. Och vi ska måla precis utanför filmsalen, så varför inte lite filmtema?!
Öh, nej. Men jag kom på denn briljanta och coola idén DOCKOR. OCH CLOWNER. OCH MONSTER.
WHY SO SERIOUS? Och en massa läskiga dockor. Låter det inte helt fantastiskt?!
Kommer fota allting, var så säkra.

_Why_So_Serious___by_nayruasukei.jpg THE JOKER image by hamza_nadeem99_2009_Why_So_Serious___by_nayruasukei.jpg THE JOKER image by hamza_nadeem99_2009

Bloggdesign?

Uhm, hej.
Alltså, min design har knasat till sig, ser ni? Menyn har en massa punkter = jag gillar inte. Så jag måste fixa det! Ska även fixa kategorierna som är lite röriga.

Plus detta ska jag göra te och spela barda,  a l l  d a y  l o n g.
Och kanske sova lite mer sen.

Att vara trött och hängig och allt.. det suger. Lovar er.


Nä, men jag tycker att du har fina ögon

I  a m  b a c k!
Förlåt för världens värsta uppdatering men that's life. Tror inte att någon ligger och gråter för att jag inte uppdaterar min knasiga blogg.
Glad att Alliansen vann. Är inte speciellt insatt men jag kände bara att jag inte ville att Rödgröna skulle vinna, så Alliansen blev mitt val och många andras också. Däremot gillar jag inte att SD blev vågmästarparti, det är faktiskt läskigt. Nog om politik.
Mitt i valvakan igår (appropå politik!) fick jag kladdkakeryck och ville göra kladdkaka. Dock var äggen slut (detta var runt 10 alltså), så jag cyklade till Statiol för att köpa HAHA. Men de var slut där med. :c Så idag efter skolan cuklade jag på min vackra, gråa cykel till centrum och sedan hem och gjorde kladdkaka = min dag.
Nu sitter jag här, exremt mätt. Snart kommer pappa hem och middagen är våfflor. Sjukt nyttigt, verkligen..

Nåja, nu ska jag inte trycka på med mer info om mitt tragiska lilla liv. Puss&Kram.


Städfredag

Hallådär.
Här sitter jag och äter Tarragona med hasselnötter, en av världens mest mumsiga choklader. Testa den!
Idag slutade jag tidigare. Hade ingen svenska (värsta läxan istället) och slutade typ 12 efter idrotten (jag envisas med att säga gympa, men alla idrottlärare blir arga då och säger att det heter Idrott/Hälsa). Orientering är inte kul. Det är mest långtråkigt och enformigt, men vi behövde i alla fall inte springa.
På tisdag ska vi ha friluftsdag, uäk!

Men nu är det faktiskt så att min syster fuller år idag, och imorgon kommer det en massa folk hit. Därför ska jag nu ägnam in fredag åt att städa. Hejdå.

I rymden finns inga känslor

Igår träffade jag alltså Ebba och vi gick på bio. Det var lite stressigt innan, men filmen var verkligen skitfin. Jag vet inte riktigt om han var så bra på att spela sjuk, men det var superfint i alla fall!


Trailer till I rymden finns inga känslor från rstvideos trailerarkiv.

Den är så gullig! Jag tvingar er alla att se den.

Godmorgon

Godmorgon!
Just nu har jag rätt tråkigt. Ska väl vara lite duktig snart och träna på engelskan. Har värsta ångesten inför imorgon (nej, jag har inte slutat hata idrott för att jag har börjat i en ny skola!). Blä.
Vaknade typ halv fyra imorse av att det spöregnade. Nej, det VRÄKTE ner som ett jävla VATTENFALL. Och fönstret var öppet. Mamma hade också vaknat så hon kom och stängde. Sedan vaknade Olivia (eller något). Så låg vi och lyssnade på regnet och åskan.
S e n  s o m n a d e  j a g  v i d  f y r a.

Idag ska jag alltså träffa Ebba i centrum, där det igår skedde ett rånförsök och skottlossning. Jag dör! Shit, det är typ 2-300 meter ifrån där jag bor ju. Tanken på att folk kan eventuellt möjligen gå runt med pistol och kniv är riktigt läskigt. Och att dessa personer eventuellt kanske vill råna en bank, och faktiskt på en och samma gång möjligen skada eller döda någon. Det är ju grymt läskigt tycker jag.
Nog om det.
Nu ska jag väl.. klä på mig, göra mer te och sätta mig med engelskan.
Och jag börjar få ont i halsen.

Hejdå.



Från min platina-tid. Sött värre.

Lite veckoplanering

Nåja, det är väl dags att gå och lägga sig nu.
Imorgon börjar jag 11.40 och det är ju trevligt. Ska göra lite läxor innan skolan, så har jag det klart liksom *smart*. Efter skolan ska jag rida på min kära pånicykel ner till centrum och träffa Ebba, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Men det blir väl lite bio och lite sådär. Har saknat henne supermycket så det ska bli alldeles wunderful. :D

Resten av veckan är
Torsdag - Bio med Ebba
Fredag - Olivia 15 år, tjoho
Lördag - Fira Olivia 15 år och kalas hos Jessica :D
Söndag - Träning 15.30-17.00 (typ?) och byta hem

Ja, det var väl den viktiga informationen jag ville dela med mig av.  G o d n a t t.